Ons verhaal

” by Johan Vandenbroucke 


Opgroeiend te midden van een bourgondische familie, die niet veel excuses nodig had om iets te vieren, begon Johan op zijn 16 jaar aan een opleiding in de horeca bij ondermeer La Réserve, Tineke Van Wichelen (Lady chef of the Year 1991); Sea Grill**, Yves Mattagne (visgastronoom); Guy Gedda (le pape de la cuisine Provençale gastronomique). Al reizend door de continenten en werkend in binnen -en buitenland proefde hij van alle keukens en takken in de horeca en dit al meer dan 30 jaar. Zo is de huidige ervaring en kennis ontstaan.

Met restaurant TERRA behaalde we in 2013 de publieksprijs voor de ‘Beste Starter’ in de Horeca van Leuven, in 2014 werden we door het publiek van DeMorgen verkozen als finalist bij de beste restaurants van Brussel & Leuven ivm DM City de ‘Gouden Vork’. In die finale kregen we van Yves Desmet de ‘Zilveren Vork’ toegediend. Ook kregen we het genoegen om mee te werken aan het boek ‘Dagschotel’ van wijlen Johny Voners. Door de jaren heen, mochten we koken voor een zeer breed publiek van fijne mensen (gezinnen & familie’s, CEO’s, doctoraatsrecepties, bedrijfsevenementen, regeringsleiders, rectoren, set-catering, …)

Nu, na het restaurant, verzorgen wij nog steeds allerlei catering en traiteur. Ook bieden wij ondersteuning als freelance chef in verschillende keukens en op evenementen.

Terra brengt steeds een pure keuken met verse ingrediënten en dit op maat van de klant.

Onze traiteur:  gerechten en producten met zorg bereid, vers en ter plaatse geleverd.

Onze catering: een pure keuken met mooie producten, speels en met respect gebracht, steeds op maat, seizoensgebonden, voor bedrijven en particulieren, op locatie en zelfs bij u thuis.